5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Çömez, yalanladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Balıkesir Milletvekili Opr. Dr. Turhan Çömez, ANAVATAN'a geçeceği konusundaki iddiaları kesin bir dille yalanladı.

ANAVATAN'a geçme iddialarının son günlerde katıldığı toplantılarda sıklıkla dile getirilmesi üzerine Çömez, şu değerlendirmelerde bulundu:
"ANAVATAN'A gideceğim yönündeki iddiaların doğru olmadığını her fırsatta belirtiyorum. Milletvekilleri parlamentoda, el kaldırıp indirmekle görevli kişiler değildir, olmamalıdır.

Bizler, halkın temsilcileriyiz. Bu nedenle de elbette zaman zaman bireysel düşüncelerimizi de özgürce açıklayacağız. Bundan doğal birşey olamaz. Çünkü demokrasinin de parti içi demokrasinin de gereği budur. Kimse bu açıklamalarımı, eleştirilerimi başka yönlere çekmeye, arkasında başka bir şeyler aramaya çalışmasın.

Partimden memnunum ve ayrılmaya niyetim yok. Kaldı ki, milletvekillerinin bu şekilde kamuoyunun gözleri önünde parti değiştirmelerine karşı olduğumu, kişiliğimi tanıyan herkes bilir. Tekrar altını çizerek vurgulamak istiyorum, ANAVATAN'a geçeceğim iddiaları doğru değildir, aynı partide, zaman zaman farklı seslerin çıkmasına da herkesin alışması gerektiğini düşünüyorum."

.
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2005 Salı 23:11:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?