1
Haziran
2024
Cumartesi
AYVALIK - BALIKESİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Berk Chalet Hotel

Berk Chalet Otel; ege bölgesinde en yüksek oksijen merkezi ve su altı zenginlikleri kızıl denizden sonra gelen mercan adacıkları, dalış noktaları, coğrafi yapısı, tarihi dokusu ile doğal müze görünümünde olan ender bölgemiz Ayvalık'ın nadide kumu ile ünlü Sarımsaklı plajlarında yer almaktadır.Tesisin bulunduğu Sarımsaklı mevkii, şehir merkezine 7 km, İzmir Havalimanına 150 km,Körfez Havalimanına 45 km mesafededir.

Berk Chaleti Otel 20.000 metrekare alan üzerine kurulu olan tesis denize sıfır mesafede olan önünden yürüyüş yolu geçmektedir. Tesisin önünde bulunan kumsal plajda, kendine ait 150 m uzunluğunda şezlong ve şemsiye hizmet alanı bulunmaktadır. Plajda şemsiye ve şezlong hizmeti ücretsizdir.



61 odalı tesisin 2 adet asansörü, 1 adet jakuzili yüzme ve cocuk havuzu ,özel teras restaurant (200 kişi kapasiteli ),kapalı restaurant(200 kişi kapasiteli),animasyon, sauna, buhar odası, masaj, şok havuz, cilt bakım, kuaför, fitness center, bahçe jimnastik aletleri, uzman denetiminde çocuk kulübü toplantı salonu, tv ve sinema odası, kuru temizleme, kiralık kasa, 2 adet bar mevcuttur.

1988 yılında hizmete giren tesisin 2007 yılında bahçeler, banyolar, odalar,genel mekanlar tamamen yenilenmistir.Odalarda televizyon, klima (split),banyo, duş veya küvet, balkon, telefon, fön makinası bulunmaktadır. Odaların yer döşemesi halı kaplıdır. Geniş aile odalarımız (Min:3 büyük+ 1 çocuk ,Max:4 büyük) olarak düzenlenmiştir 3 oda birbirine geçmelidir..


SPOR VE AKTiViTE: Belirli akşamlarda canlı müzik, gündüz soft animasyon yapılmaktadır.

ÜCRETSİZ AKTİVİTELER:Masa tenisi, masa oyunları(okey vb),dart, plaj voleybolu,fitness center,plajda şezlong, şemsiye , havuzda havlu, sinema, lobbyde kablosuz internet, otopark

ÜCRETLİ AKTİVİTELER: Kuru temizleme, çocuk bakıcısı, sauna, buhar odası ,masaj, kuaför, su sporları(deniz bisikleti, kano, sörf, diving), doktor, resepsiyonda kasa,taze sıkılmış meyve suları, Türk Kahvesi, kapalı şişe su, ithal içkiler,Oda servisi,internet cafe ve kiralık kasa servisi 

İlgili Kişi :Yakup Dinçer (Ön Büro Müdürü)
Adres1 :Sarımsaklı / Ayvalık / Balıkesir
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 266 324 07 75
Faks :+90 266 324 11 94
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.