19
Mayıs
2024
Pazar
AYVALIK - BALIKESİR

AKP'liler şehitlikleri gezdi

ÇANAKKALE ŞEHİTLİKLERİNİ GEZDİLER

Önceki hafta yurt genelinde çeşitli anma törenleriyle kutlanılan ‘Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü’ münasebetiyle, Ayvalık Ak Parti Kadın ve Gençlik Kollarının Çanakkale Şehitlikleri’ne düzenlediği gezide duygu dolu anlar yaşadıkları belirtildi.

AK Parti Ayvalık Kadın ve Gençlik Kolları Çanakkale Şehitlikleri’ne düzenledikleri geziden hüzünlü döndüğü kaydedilirken, Ak Gençlik ve Ak Kadınlar tarafından geçen hafta sonu düzenlenen gezide, Çanakkale’de ki 57. Alay Şehitliği Conkbayırı, Yahya Çavuş Anıtı, Ertuğrul Tabyası, Kilitbahir Kalesi, Mehmetçik Şehitlik Abidesi ve Seyit Onbaşı Şehitlikleri ziyaret edildi.

Yapılan gezinin duygu selinin halen daha etkisinde olduğu gözlenilen AK Parti Gençlik Kolları başkanı Fulya Kaban, “Güzel yurdumuzun her karış toprağı için akıttıkları kanları yerde bırakmamak adına, son şafakta ettikleri duaları koruyarak, tüm şehitlerimize layık olmaya çalışıyoruz. Biz Türk gençliği olarak, aziz şehitlerimizi her zaman minnetle anıyor ve Atatürk ilkeleriyle, Türkiye Cumhuriyeti’nin ışığında ilerliyoruz. Tüm şehitlerimiz nur içinde ve rahat uyusunlar” diye konuştu.

ÇANAKKALE ŞEHİTLİKLERİNİ GEZDİLER
ÇANAKKALE ŞEHİTLİKLERİNİ GEZDİLER
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 12:12:00
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 13:08:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 78.175.21.xxx Tarih : 6.04.2010 23:11:06

 ayvalık AKP yöntimini ve partilileri kutlarım ayvalıklı olmak böyle bir şey ama yine de  genel merkez duymasın derim