18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYVALIK - BALIKESİR

Altınova’da şampiyonlar belli oldu

ALTINOVA’DA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde ‘5. Altın Kumsal Kültür ve Turizm Günleri’ etkinliklerine devam ediyor.

Festival etkinlikleri kapsamında düzenlenen Plaj Voleybolu karşılaşmalarına toplam 24 takım katılırken, diğer yanda plaj futbolu karşılaşmalarında ise 16 takım kıyasıya çekiştikleri öğrenildi. Altınova Belediyesi bünyesinde yapılan turnuvanın organizasyonu Beden Eğitimi Öğretmeni Sedat Oğuz tarafından gerçekleşti. Plaj Voleybolunda Küçüklerde Gece Yıldızları birinci, Deniz Yıldızları ikinci, Yaz Güneşi üçüncü, Tehlikeler dördüncü oldular.

Büyüklerde ise, Karşıyaka Çarşı birinci, Esnaf Odası Spor ikinci, Oldboys ekibi üçüncü oldular. Plaj Futbolunda Küçüklerde Yorgun Sitesi birinci, SSK Mensupları ikinci ve Kasırgalar üçüncü oldular. Büyüklerde Efsane Spor birinci, Jenna Betis takımı ikinci, Selimiye gençlik üçüncü oldu. Belediye Başkanı Asım Sürer dereceye girenlere günün anısına her birine madalya ve ilk üçe girenlere ise kupalarını verdi teşekkür etti.

Başkan Sürer, “Gelecek sezon bu sportif etkinliklerimizi uluslar arası düzeye taşımak istiyoruz, yurt dışından genç konuklarımız olacak, bu organizasyonda emeği geçenleri kutluyorum” diye konuştu.

ALTINOVA’DA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU
ALTINOVA’DA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU
ALTINOVA’DA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU
ALTINOVA’DA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2010 Perşembe 10:31:05
Güncelleme :23 Temmuz 2010 Cuma 00:52:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?