18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYVALIK - BALIKESİR

ATO üyelerine 'Turuncu' destek

AYVALIK’TA DENİZBANK’TAN ATO ÜYELERİNE ‘TURUNCU DESTEK’

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Denizbank ile Ayvalık Ticaret Odası’na (ATO) üye tüm işletmelere cazip koşullarla finansman desteği sağlanması için protokol imzalandı.

İşletmelerin en önemli sorununun finansal aracılardan yeteri kadar yararlanamamak olduğundan yola çıkan Denizbank, ürün ve hizmetleri ile bu alandaki önemli açığı kapatma yönündeki faaliyetlerine devam ediyor. Bu çerçevede yurt genelinde Ticaret ve Sanayi Odaları ile protokol imzalayan Denizbank, son protokolünü önceki gün Ayvalık Ticaret Odası ile imzaladı.

Ayvalık Ticaret Odası’nda yapılan anlaşmada, Denizbank İşletme ve Tarım Bankacılığı Denizbank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Denizbank İşletme ve Tarım Bankacılığı Grubu Tarım Bankacılığı Pazarlama ve Satış Grup Müdürü Ahmet Çelik, Denizbank Ayvalık Şubesi Müdürü Hasan Özdemir, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gençer hazır bulundular. Anlaşma çerçevesinde Ayvalık Ticaret Odası üyesi işletmeler, Denizbank’tan 72 aya varan vadelerle “Sermayenize Destek Kredisi” ve yine 36 aya varan vadelerle “Eşit Taksitli” kredi imkânını özel faiz oranlarıyla kullanabilecekler. İşletmelerin mal ve hizmet alımları için sermaye ihtiyaçlarına uzun vadeli finansman opsiyonu sunan ilk kredi olarak konumlanan “Sermayenize Destek Kredisi” işletmelere, gayrimenkullerini teminat göstererek nakit ihtiyaçlarını 6 yıl vadeye kadar karşılama imkânı sağlıyor. Öte yandan Edremit Ticaret Odası üyelerine özel faiz avantajları sunan Denizbank’ın bu yeni kredisi, 500 bin TL’ye kadar, 3 ay ödemesiz olarak kullanılabiliyor. Bu kredilerden yararlanmak isteyen kuruluşların, üyesi bulundukları Oda’ya ya da Denizbank Ayvalık Şubesi’ne başvurmaları yeterli olduğu belirtildi.

 

İŞLETMELERİ ÖZEL KREDİ SEÇENEKLERİ SUNULACAK

Finansal süpermarket anlayışı ile hareket eden Denizbank, imzalanan bu protokol ile Ayvalık Ticaret Odası üyelerine, cazip koşullarla finansman desteği sağlamanın yanı sıra bünyesinde yer alan tüm ürün ve hizmetlere de ulaşma imkânı sunuyor. Böylece işletmelerin finansal ihtiyacına çözüm üretirken; iş sahibinin bireysel yaşamını da kolaylaştırmayı hedefliyor.

Türkiye’de ilk kez işletme müşterilerine özel kredi değerlendirme modelini devreye alan Denizbank İşletme Bankacılığı, gelen her türlü kredi talebini en geç 72 saat içinde cevaplandırıyor. Hayata geçirdiği “Turizm Paketi” ve “Kırtasiye Paketi” ile Denizbank, geliri mevsimsel olarak belirlenen işletmelere, kredi taksitlerini nakit akışının gerçekleştiği dönemlerde ödeyebilme imkânı tanıyor. Öte yandan işletmelere ihtiyaçları olan ürünleri ve bunlar için gerekli finansal çözümleri de tek seferde sunan Denizbank, “Hazır Filo” ile tüm KOBİ’lerin araçlarını Denizbank şubelerinden kiralamalarını sağlıyor.

 

BANKACILIK’TA BİR İLK, ‘İŞLETME KART’

Özellikle son dört yıldır İşletme Bankacılığı alanında ortaya koyduğu ürün ve hizmetlerle sektörde farklılaşan Denizbank, 8 Nisan 2008 tarihinde tanıtımını yaptığı, işletmelere birçok avantaj sağlayan “İşletme Kart” ile dünyada bir ilke imza attı. Sadece KOBİ’lere özel olarak tasarlanan “İşletme Kart” ile Denizbank dört farklı kredi seçeneğini tek bir kart ile birçok bankacılık kanalından, 7/24 olarak müşterilerine sunuyor.

İşletmelerin maliyetlerini ve zamanlarını yönetmeleri açısından etkin bir çözüm olarak hayata geçirilen ‘İşletme Kart’, işletmelerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış Kurtaran Hesap, Taksitli Ticari Kredi, Sezon Ödemeli Sektör Kredileri ve Busines Card ürünlerini tek bir kartta toplanmasına olanak tanıyor.

İşletme sahipleri ‘İşletme Kart’ ile hesapları müsait olmasa bile kurtaran hesaplarından nakit çekebilecek, işletme sermayesi ihtiyaçları için taksitli ticari kredi kullanabilecek ya da akaryakıt alımı, otel ve uçak rezervasyonları vb. gibi şirket harcamalarını şirket kredi kartından yapabilecekler. Hatta İşletme Kart teknik altyapısı ile işletmeler, faaliyet gösterdikleri sektörün sezonsallığına göre geri ödeme yapabilecekleri kredi imkânlarını gişelerden ve ATM’lerden de ulaşabilecekler.

Ayrıca, İşletme Kart sahibi tüm müşterilerimiz anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından 3 ay vadeli, faizsiz akaryakıt, oto gaz ve madeniz yağ alma imkânından yararlanabilecek. İşletme Kart sahibi olmak isteyen müşteriler, Edremit şubesine bizzat başvurarak ya da 4417’ye T.C. Kimlik numaralarını SMS olarak göndererek başvurularını gerçekleştirebilecekleri belirtildi.

 

‘HAYIRLI OLSUN’ DİYEREK PROTOKLÜ İMZALADI

İmzalanan protokol ile ilgili görüşlerini aldığımız Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gençer, “Üyelerimiz için bu yıl içinde imzaladığımız en iyi protokol bu oldu. Bunun memnuniyeti ile Ayvalık için iyi hizmetler üreten Denizbank’a teşekkür ediyorum. Yapılan protokolün hepimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuşarak, protokolü imzaladı.

AYVALIK’TA DENİZBANK’TAN ATO ÜYELERİNE ‘TURUNCU DESTEK’
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2010 Cumartesi 16:35:04
Güncelleme :7 Ağustos 2010 Cumartesi 18:57:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?