17
Mayıs
2024
Cuma
AYVALIK - BALIKESİR

Ayvalık Jandarmasından çete operasyonu: 25 gözaltı

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde çıkar amaçlı suç örgütlerine savaş açan jandarma, 25 kişiyi gözaltına aldı.


Balıkesir ve Ayvalık jandarmalarının Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak gerçekleştirdiği operasyon kapsamında, gasp, tehdit, adam kaçırma, silah ve mühimmat ile eski eser kaçakçığı, çek-senet tahsilatı ve uyuşturucu ticareti suçlarına karışan Ayvalık'ta 18 kişi, Bergama'da ise 7 kişi yakalandı. Şüphelilerle birlikte çok sayıda av tüfeği, tabanca, mermi, fişek, bıçak, cep telefonu, çek, maske, cop, sopa ve senet ele geçirildi.


Bir yıldır yürütülen istihbarat çalışmaları doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 25 kişinin yarın adliyeye çıkarılması bekleniyor. Zanlılar arasında işadamlarının da bulunduğu öğrenildi.

BALIKESİR - İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2004 Perşembe 20:59:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fikri gökser IP: 88.241.150.xxx Tarih : 8.09.2006 06:28:41
ayvalık jandarmasını canı gönülden kutluyorum.Biliyorum ki bu tür kordine çalışmaların sonu gelmicek çünki suçların dönüp dolaşacağı yer suçu işlediği yerdir.Bana göre bu tür operasyonların bitimi yoktur geride kalan bu işten sıyrılmış olduğunu düşenenler elbette vardır.Onlarında insanların kanını sömürmeden yakalanmasını ve adalete teslim edilmesini canı gönülden diler jandarmamıza kalpden başarılar dileriz.DijitalAdmin