19
Mayıs
2024
Pazar
AYVALIK - BALIKESİR

Balıkesir: Kurşun Yarası'nın 'gülsüm'ü evsiz kalacak

Yaklaşık 2 yıldır Ayvalık’ta çekimleri devam eden Kurşun Yarası yeni sezona sıkıntılı girdi. Dizinin baş rol kahramanlarından Gülsüm’ün evi olarak kullanılan mekan, mülk sahibi tarafından belediyeye bağışlandı. Evin sağlık ocağı olarak kullanılacağı öğrenilirken, dizi ekibi yeni mekan arayışına girdi.


Konu hakkında bilgi aldığımız Vehbibey Mahallesi Muhtarı Emin Canseven, binanın eski senatörlerden Necat Sarılıcalı tarafından bölge halkına sağlık hizmeti verilmesi maksadıyla belediyeye hibe edildiğini belirterek, "Biz Ayvalık’ta film çekilmesine karşı değiliz. Ancak sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere bağışlanmış bir binayı maksadı dışında film seti olarak kullanmak yanlış. Vatandaşlarımız burada yapılacak bir sağlık ocağına acilen ihtiyaçları var" dedi.


Belediye yetkilileri ise, ekim ayında yapılacak meclis toplantısında konuyu gündeme getireceklerini bildirdi. Yaklaşık 2 yıldır set olarak kullanılan evin dizi ekibi tarafından boşaltılacağı, Kurşun Yarası’nın Gülsüm’üne ise yeni bir ev arandığı öğrenildi

iha-balıkesir
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2004 Salı 13:12:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?