16
Mayıs
2024
Perşembe
AYVALIK - BALIKESİR

Barmeni döverek hastanelik ettiler

Balıkesir'in Ayvalık Adası'na bağlı Alibey Adası'nda bir barmen dövülerek hastanelik oldu.

Ankara'dan gelerek Alibey Adası'ndaki bir işletmede barmen olarak 30 YTL yevmiye ile çalışmaya başlayan Onur Ç. ( 25 ), çalıştığı mekana gelen C.A. ve arkadaşları ile tartıştı. Olayın üzerinden bir hafta geçtikten sonra, dün akşam saat 19.30 sularında Onur Ç'nin arkadaşıyla birlikte kaldığı Macoron mevkiindeki eve gelen C.A. ve beraberindeki dört arkadaşı, barmen genci ve ev arkadaşını da alarak Cennet Tepesi diye bilinen ıssız alana götürdü. Burada yine tartışmaya başlayan gençler, tekme tokat ve sopalarla saldırdıkları Onur Ç.'yi feci şekilde döverek bırakıp kaçtı.

Acımasızca dövülen ve yüzü tanınmayacak hale gelen barmen genç, yanındaki arkadaşı tarafından Ayvalık Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İlk tedavisinin ardından hastane tarafından on günlük iş göremez raporu alan Onur Ç., kendisini dövenler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2007 Perşembe 17:44:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Toprak GOK IP: 88.244.13.xxx Tarih : 7.09.2007 12:00:50

bende cennet tepesındeydım o sıralarda sahısı dovduklerını gordum ama ıkı kısı dovuyordu dort bes kısı deıllerdı ayrıca doven bır kısınınde yuzu gozu morluklarla doluydu olayı ayırdık sonra ne yapıyorsunuz dedıgımde bak benım yuzum gozumu ne hale getırdıler bunlar dıyerek daha once benı fena sekılde dovduler hemde boyle ıkı kısı deıl altı kısı dovduler dedı ve bu olayıda cundada bı barda yapmıslar olayı daha ıyı arastırırsanız gercekjlerı bulabılırsınız