23
Mayıs
2024
Perşembe
AYVALIK - BALIKESİR

Bayrağa Saygı Kampanyası

Ayvalık'da Mersin’de yaşanan üzücü olayın ardından belediye "Bayrağa Saygı Kampanyası" başlattı. Kampanya çerçevesinde Ayvalık’ı yaklaşık 20 bin bayrak süsledi. Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’in öncülüğünde başlatılan kampanyaya, vatandaşları ilgisi büyük oldu.

Ayvalık İlçesi’nin anayollara ve çarşı içi Ayvalık Belediyesi ekiplerince bayraklarla donatılırken, belediyeye ait araçlara bayrak takıldı. Ayvalık Belediyesi sabah saatlerinden itibaren ses sistemi ile anons yaparak vatandaşları kampanyaya desteğe çağırırken 888 Belediye Bilgi Hattından da cep telefonlarına mesajlar geçerek kampanyadan vatandaşlar haberdar edildi.

İlçe bayram günü gibi bayraklarla donatılırken, vatandaşların bu kampanyaya büyük ilgi gösterdiği gözlendi. İlçenin en ücra köşelerin bile bayraklarla dolu. Yaklaşık 20 bin bayrağın asıldığı ilçe adeta kırmızı beyazlı renklere büründü.

Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen de yaptığı açıklamada, "Birkaç kendini bilmezin yaptığı bu olayı şiddetle kınıyoruz. Türk Bayrağımıza, her zaman , her şartta sahip çıkacağımızı millet olarak gösterdik ve gösteriyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2005 Perşembe 17:05:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
arif sen IP: 88.244.15.xxx Tarih : 19.01.2008 22:38:23

Büyüksün başkan