18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYVALIK - BALIKESİR

Bıçaklı gasp girişimi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bir şahıs, 20 yaşındaki kızı sokak ortasında bıçakla gasp ederek çantasını çalmak istedi. Kaçan tehlikeli gaspçı her yerde aranıyor.

Önceki gün akşam saatlerinde, 20 yaşındaki bir genç kızın çantasını bıçak zoruyla alıp kaçmaya çalışan bir kişi, genç kızın çantasını vermemek için direnmesi kaçarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Önceki gün saat 22.30 sıralarında çalışmakta olduğu iş yerini kapatarak, evine gitmek isteyen S.Y. adlı genç kız, Sakarya Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Atatürk Caddesi üzerindeki bir otomobil galerisinin önünden geçerken, ara sokaktan elinde bıçakla çıkan bir kişi genç kızın omzundaki çantayı zorla almak istedi.

Ancak genç kızın çantasını saldırgana kaptırmamak için direnmesi sonucunda, elindeki bıçağını genç kızın boynuna dayayan saldırgan çantayı çalmak etmek istedi. Olay sırasında genç kızla saldırgan arasında yaşanılan arbede sırasında olay yerinden tesadüfen geçmekte olan belediye temizlik aracını gördüğü sanılan saldırgan genç kızı bırakarak ara sokaklarda kayıplara karıştı.

Olay sonrasında genç kızın boynundaki çiziğin çantanın kopçasından mı, yoksa saldırganın bıçağından mı kaynaklandığı henüz belirlenemezken, polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. Zanlının yakalanmasına çalışılırken, Ayvalık’ta nadir görünen kapkaç ve gasp gibi suçların, ekonomik kriz nedeniyle artabileceğinden endişe eden olayı duyan vatandaşlar genç kıza yapılan bu girişimin tedirginlikle karşılandığı gözlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 12:13:02
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 18:48:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 78.175.27.xxx Tarih : 28.04.2010 09:55:30

 nasıl doktorlarımız var ya adam gibi bir rapor vermekten acizler ayıp ya sırf mahkemeye gelmemek yada uğraşmamak için hırsızın lehine rapor veriyorlar şuraya bak kızın boynundaki çizik bıçaktan mı çantadan mı anlaşılamamış  yarın hırsız yakalansa sadece bıçaklı gasptan ceza alacak silahla adam yaralamadan yırtacak çünkü 12 sene falan alanlar var bu olayda da en az 4 yıl alırdı sadece o çizik için  bırakalım artık suçluyu korumayı yolda giden kadına bıçakla saldırmış yaralamış cezasını çeksin yarın buna ceza verilmez ise başka kızımızın  boğazını keserler herkes bu toplumu temizlemek için suya sabuna dokunsun