25
Mayıs
2024
Cumartesi
AYVALIK - BALIKESİR

CHP'li kadınlar yaşlıları unutmadı

ALTINOVA CHP KADIN KOLLARI YAŞLILARI UNUTMADI

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde, ‘Yaşlılar Haftası’ nedeniyle, Belediye Başkanı Asım Sürer’in eşi Sevgi Sürer ve Kadın Kolları Başkanı Fatoş Çobanoğlu, beldede bulunan yaşlıları ziyaret ederek hediye paketleri götürdüler.

Sevgi Sürer, “Belde’de bulunan yaşlılarımızı ve yakınlarımızın onların hatırlamadığı bu haftalarını kutlamak istedik. CHP Kadın Kollarının amacı her zaman yaşlı ve muhtaç ailelerin yanında olmak, onların sorunlarını paylaşmak, çare bulmaktır. Bu nedenle yönetim kurulu olarak yaşlılarımızı bu gün dolaşarak gönüllerini almaya çalıştık. Ziyaretimizden onlar da biz de mutlu olduk” diye konuştu.

CHP Altınova Belde Başkanlığı Kadın Kolları üyeleri bayanlarda yaptıkları ziyaret sonrasında yaptıkları açıklamada, “Ülkemizde her yıl 18–24 Mart tarihleri arası Yaşlılar Haftası olarak kutlanmaktadır. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletimizin öncelikli görevleri arasındadır. Unutmayalım ki bir gün herkes yaşlanacaktır. Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir bu aynı zamanda bir minnet borcudur. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir” diye konuştular.

ALTINOVA CHP KADIN KOLLARI YAŞLILARI UNUTMADI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 12:30:03
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 12:35:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?