18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYVALIK - BALIKESİR

Deniz’e yardım yapılıyor

ROMAN KIZI DENİZ’E YARDIM YAPILIYOR

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde barakalarda yaşadığı öne sürülen roman kız Deniz Kalay’a Kaymakamlık’a bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan sürekli yardımların yapıldığı açıklandı.

Önceki gün ilçede ve körfezde yayın yapan bazı yerel gazetelerde yayınlanan ve gözlerindeki katarak nedeniyle 500 lirası olsa acil ameliyat olması gerektiğini belirten açıklamalarıyla gündeme gelen evli ve üç çocuk annesi Deniz Kalay (28), İzmir Ege Üniversitesi’nde tedaviye başlaması ve ameliyat olması gerektiğini belirtmişti.

Ancak, Ayvalık Kaymakamlığı konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, ilgili şahısa son bir yıl içinde 10 defa ve toplam 965 TL tutarında nakdi yardım yapıldığını, vakfın imkânları ve buna benzer rahatsızlıklara ve şahıslara yardım etmeye hazır ve yeterli imkânlarının da mevcut olduğunu bildirdi.

Açıklamada, “İlgili şahsın ayrıca, Yeşil Kart’ı olup ülkemizde tüm sağlık kurumlarında ücretsiz olarak tedavi olma imkânı devlet tarafından sağlanmış durumdadır, Bununla birlikte hiçbir vatandaşımızın buna benzer durumlarda çaresiz bırakılmadığı gibi bu ilgili vatandaşımıza da gerekli yardım yapılmaya devam edilecektir” denildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 03:39:00
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 17:54:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?