20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYVALIK - BALIKESİR

Mum evi kül etti

YANIK BIRAKILAN MUM EVİ YAKTI

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde dün gece saat 12.30 civarında tek katlı bir evde çıkan yangın korkuttu.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde renkli kişiliği ve esprileriyle tanınan alkol bağımlısı Turgay Kaldırımcı (48) adlı adamın evinde yangın çıktı. İlçede, ‘Perşembe Pazarı’ olarak adlandırılan Toptancı Hali’nin, Köylü Pazarı çıkış kapısının hemen yanında bulunan tek katlı evde yaşayan Turgay Kaldırımcı ile arkadaşı Alper Yılmazdemir (37) alkol aldıktan sonra evden çıkıp, bir marketten alışveriş yapmak istediler.

Ancak iki kafadar alışveriş yaptıktan sonra döndükleri evin alevler arasında kaldığını gördüler. Mahalle sakinlerinin hemen Polis ve İtfaiyeye haber vermesiyle yangın mahalline çok kısa bir sürede ulaşan ekipler sayesinde kontrol altına alınan yangında tek katlı ev ve içinde bulunan eşyaların kül olduğu gözlendi. Uzun süredir evinin elektrikleri kesik olan Turgay Kaldırımcı adlı vatandaşın yaklaşık 15 yıl önce eşinden boşandığı ve yalnız yaşadığı, öğrenilirken, alkol bağımlısı olduğu öne sürülen adamın, mum ve gaz lambası kullanarak evinin aydınlanmasını sağlamaya çalıştığı belirtildi.

Yangının muhtemelen evden, markete gitmek için dışarı çıktıkları sırada aydınlanmak istedikleri mumun devrilmesinden kaynaklandığı kaydedilirken, yangında kül olan evin hemen yanı başında bulunan Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca’nın işyeri ile aynı sokak içindeki birçok evin ciddi tehlike atlattığı belirtildi.

 

EVİ YANAN VATANDAŞ, “KIŞ KIYAMET GÜNÜ NEREDE BARINACAĞIM?” DİYE SORDU

Alkollü iki kafadar Turgay Kaldırımcı ile Alper Yılmazdemir polis tarafından alıkoyulurken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. Evi yanan Turgay Kaldırımcı adlı vatandaşın ise, aldığı alkolün etkisinden ayıldıktan sonra, “Ben şimdi bu kış kıyamet günü ne yapacağım. Nerede barınacağım?” diyerek hayıflandığı gözlendi.

YANIK BIRAKILAN MUM EVİ YAKTI
YANIK BIRAKILAN MUM EVİ YAKTI
YANIK BIRAKILAN MUM EVİ YAKTI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2011 Pazar 13:14:03
Güncelleme :17 Ocak 2011 Pazartesi 00:53:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?