30
Mayıs
2024
Perşembe
AYVALIK - BALIKESİR

Özdemir, MHP'den aday adayı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinin Belediye Başkanı Muhammet Nedim Özdemir, önümüzdeki mart ayında yapılacak olan mahalli seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday olduğunu açıkladı.


Başkan Özdemir, aday adaylığı için MHP Ayvalık ilçe teşkilatına dilekçesini verdi. Küçükköy'de başka belediye başkan aday adayı olmayacağı belirtilirken, Özdemir'in seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Küçükköy'ün MHP'li Belediye Başkanı Muhammet Nedim Özdemir, Ayvalık Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sinan Oğuz Başkurt'ta aday adaylığı dilekçesini verdiği sırada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hizmet için yeniden aday olduğunu söyledi.

MHP Ayvalık İlçe Başkanı Sinan Oğuz Başkurt, Nedim Özdemir'in 6 meclis üyesi, 1 İGM üyesiyle yaklaşık bir yıldır partilerine üye olduğunu belirterek, "Nedim Özdemir'in değerli çalışmalarından biz çok memnunuz. 10 yıldır beldemize çeşitli katkıları olmuştur. Gayet iyi bir şekilde belediye başkanlığı hizmetini yürütmektedir. Biz M. Nedim Özdemir'in aday adaylığı başvurusunu memnuniyetle kabul ediyoruz. Hayırlı olsun" dedi.


Özdemir, 10 senedir Küçükköy Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğünü kaydederek, "Bu süre içinde beldeye en iyi hizmeti vermek için sürekli çalıştık. Bir dönem daha başlattığımız ve süren hizmetlerimizi bitirmek amacıyla tekrar aday olmaya karar verdim. Yerel yönetimlerde en güçlü partilerden birisi olan MHP'ye bir sene önce geçmiş ve kayıt olmuştum. Bu siyasette diktiğimiz bayrağı dalgalandırmaya bu burçta devam ettirmek için şimdi daha güçlü çalışmalar yapacağız. İnşallah bayrak burçta kalacaktır. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 17:46:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serdar varol IP: 88.241.227.xxx Tarih : 27.01.2009 21:34:19

ilk günden olduğu gibi sonuna kadar seninleyiz bu memlekete belediyeyenin kuruluşdan beri verilmeyen hizmetleri 10 senede verdiniz inşallah vermeyede hep birlikte devam edeceğiz allahın izniyle gecen iki dönemki gibi zaferle ayrılacağız bundan dünde şüphem yoktu bu günde yok allah her zaman iyilerin yanındadır allaha emenet olun NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE