25
Mayıs
2024
Cumartesi
AYVALIK - BALIKESİR

Şaban Candan hayatını kaybetti

ESKİ LİMAN BAŞKANI ŞABAN CANDAN HAYATINI KAYBETTİ

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yaklaşık sekiz ay önce geçirmiş olduğu kalp krizi sonrası beyninde ödem oluştuğu için bitkisel hayata giren eski Liman Başkanı Şaban Candan (59) hayatını kaybetti.

Uzunca yıllar Ayvalık’ta Liman Başkanlığı yaptıktan sonra Çanakkale Liman Başkanlığı’ndan emekli olunca da Kanyon Denizcilik İşletmesini kuran Şaban Candan’ın hayatını kaybetmesi Ayvalık’ta büyük üzüntü ile karşılandı. Rahatsızlığı nedeniyle aylardır ailesiyle iletişim kuramayıp, bitkisel hayatta yaşama tutunmaya çabalayan Şaban Candan’ın vefat ettiği, dün Ayvalık Belediyesi tarafından tahsis edilen bir ambulansla Ankara Gülhane Tıp Akademisi’ne (GATA) götürülmek istendiği öğrenildi.

Merhum Şaban Candan’ın damadı, Ayvalık Belediyesi eski Yazı İşleri Müdürü ve önceki genel seçimlerde CHP Balıkesir Milletvekili adayı olan Gökay Bacan, ailecek acılarının büyük olduğunu belirtti. Ayvalık’ta renkli ve esprili kişiliğiyle tanınan eski Liman Başkanı Şaban Candan’ın ilçede ve Türkiye genelinde oldukça geniş bir çevresi olduğu öğrenildi.

Emekli Liman Başkanı Şaban Candan'ın yarın öğle namazına müteakip Ayvalık Kabristanı’nda toprağa verileceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2009 Çarşamba 15:17:01
Güncelleme :16 Aralık 2009 Çarşamba 23:11:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?