18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYVALIK - BALIKESİR

Sanatsal veda

AYVALIK ENDÜSTRİ MESLEK'TEN SANATSAL VEDA

Balıkesir'in Ayvalık Endüstri ve Teknik Meslek Lisesi’nin mezuniyet töreni coşku ve hüznün bir arada yaşandığı atmosferde gerçekleşti.

Önceki akşam, Ayvalık Belediyesi’ne ait Açık Hava Tiyatrosu’nda yapılan mezuniyet töreninde öğrencilerin tiyatro parodileri, danslar ve türkülerle tiyatroyu dolduranlara müthiş bir gece yaşatan öğrenciler, mezuniyet nedeniyle coşkularını buruk bir şekilde yaşadılar. Ayvalık Belediye Başkan vekili İbrahim Fatih Ayyürek, Okul Müdürü Ayhan Kılıç, öğretmenler, öğrenciler ve ailelerin katıldığı mezuniyet gecesinde, Öğrenci Meclisi Başkanı Fatih Yelkuvan'ın, "Biz düze liseler gibi sınavlara girerek aslanlar gibi mühendis, doktor ve birçok meslek dallarına ulaşabilir ve bu alanlarda başarılı olabiliriz. Ama diğer liselerde okuyan arkadaşlarımız bizim gibi ellerine kaynak makinesi alarak, kaynak yapamazlar. İşte bu yüzden endüstri meslek liselerinde okumak bir ayrıcalıktır" diye konuşması dakikalarca alkışlandı.

Gecede, Anadolu Meslek Lisesi’ni birincilikle bitiren Büşra Nur Bozkurt ve Ayvalık Endüstri Meslek Lisesi birincisi İbrahim Bayrak'ın yaptığı heyecanlı ve duygusal konuşmaların ardından skeçler, türküler, halk oyunları ve danslarla öğrenciler adeta görsel şovlarıyla profesyonellere taş çıkarttılar.

 

BOL BOL HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Gösterilerin ardından mezun olan öğrenciler tek tek çağrılarak Ayvalık Belediye Başkan Vekili İbrahim Fatih Ayyürek ve öğretmenlerin elinden aldılar.

Gecede mezun olan öğrencilerin duygusal dakikalar yaşayarak arkadaşlarıyla sık sık hatıra fotoğrafları çektirmesi de dikkat çekti.

AYVALIK ENDÜSTRİ MESLEK'TEN SANATSAL VEDA
AYVALIK ENDÜSTRİ MESLEK'TEN SANATSAL VEDA
AYVALIK ENDÜSTRİ MESLEK'TEN SANATSAL VEDA
İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2010 Pazar 12:41:04
Güncelleme :20 Haziran 2010 Pazar 13:41:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?