25
Mayıs
2024
Cumartesi
AYVALIK - BALIKESİR

Sevgililer günü manzaraları

AYVALIK’TA SEVGİLİLER GÜNÜ MANZARALARI

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü deve güreşleri heyecanıyla geçti. Kimi sevgililer deve güreşlerini izlemeyi tercih ederken, kimileri de çiseleyen yağmurun verdiği romantik ambiyansı tercih ederek cadde ve sokaklarda el ele gezmeyi tercih etti.

İlçede 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle satışa sunulan çiçeklerin satıcıların elinde kaldığı gözlendi. 12 yaşındaki minik Selin’de Talatpaşa Caddesi’nde açtığı seyyar çiçekçi tezgâhında umduğunu bulamadı. Getirdiği çiçeklerin çok azını satabilen minik kız çocuğu, yarın başlayacak okulu için istediği harçlığı çıkaramadığı için üzgün olduğunu kaydetti.

15 yaşlarındaki bir çocuk, harçlıklarından biriktirdiği paralarla sevgilisine içinde kırmızı güllerin bulunduğu çok şık bir vazo satın aldığını belirtti. Genç delikanlı sevgilisi için satın aldığı bu vazo için yaklaşık 5 aydır para biriktirdiğini ifade etti.

Ayvalık Talat Paşa Caddesi’nde Sevgililer Günü nedeniyle bere, atkı ve yün giysilerden oluşan minik tezgahında müşteri bekleyen 40 yıllık evli 4 çocuk ve 8 torun sahibi Hasan ve Fatma adlı karı koca siftah bile yapmadan tezgahlarını kapatmak zorunda kaldıklarını belirttiler.

AYVALIK’TA SEVGİLİLER GÜNÜ MANZARALARI
AYVALIK’TA SEVGİLİLER GÜNÜ MANZARALARI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 12:16:04
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 13:28:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?