19
Mayıs
2024
Pazar
AYVALIK - BALIKESİR

TDH kaostan kurtaracak!

TDH GENEL MERKEZİ KURUCU ÜYESİ MEHMET TÜM AYVALIK’TA

CHP’den ayrılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül liderliğinde ve henüz kuruluş aşamasındaki yeni siyasi oluşum Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Genel Merkez Kurucu üyesi ve SODEV Genel Sekreteri Mehmet Tüm, bölge ziyaretlerini sürdürürken, önceki gün de Balıkesir’in Ayvalık TDH İlçe Başkanlığı’na gitti.

Ülke genelinde olduğu gibi, Ayvalık ilçesinde de teşkilatlanmaya çalışan Türkiye Değişim Hareketi siyasi oluşumu çalışmalarına hız verdi. Ayvalık’ta Mehmet Yusuf Alp başkanlığında yapılanmaya çalışan TDH’nin ilçe siyasi arenasında yeni bir sinerji meydana getirmeye başladığı belirtilirken, Ayvalık TDH’ye üye kayıtları devam ediyor. Çalışmalarını sürdüren Ayvalık TDH’yi Balıkesir ve Ankara’da ki oluşumun liderleri de yalnız bırakmıyor.

Önceki gün TDH Genel Merkez Kurucu Üyesi Mehmet Tüm, TDH’nin Ayvalık’ta ki yapılanma çalışmalarını yerinde incelemek üzere Ayvalık’taydı. Oluşum sürecinde Ayvalık TDH’nin çalışmalarını denetleyen Tüm, TDH İlçe Başkanı Mehmet Yusuf Alp’i çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Ziyaret sonrasında Ayvalık’ta yeni açılan bir restoranda TDH Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Yusuf Alp tarafından ev sahipliğinde konuk edilen TDH Genel Merkez Kurucu Üyesi Mehmet Tüm, “TDH Türkiye’de ki Sosyal Demokratları özlediği iktidara taşıyacak tek siyasi seçenektir” dedi. İktidar mührünü Ak Parti’den alabilecek tek siyasi iradenin TDH olduğunu söyleyen Tüm, “Ülke gerçekleri ortadadır. Halkımız artık İktidar Partisi Ak Partiden de, Ana muhalefet partisi CHP’den de umudunu kesmiştir. Türk halkı içinde bulunduğu kaos ortamında mevcut siyasi ve ekonomik sorunları çözebilecek yep yeni bir siyasi oluşuma ihtiyaç duymaktadır. Bu oluşumun adı da TDH’dir” dedi.

Demokrasinin olmazsa olmazlarından olduğunu kaydeden Mehmet Tüm, “Türkiye'nin siyasi geçmişinde ki en demokratik partiyi kuracağımızı da belirtmek istiyorum. Türkiye'de iktidara geleceğimize sonuna kadar inanıyorum. Babamız, dedemiz ve çocuklarımız Sosyal Demokratlar olarak iktidar yüzü görmedi ancak TDH ile iktidarı görecekler. TDH Türkiye'nin en demokratik hareketi olacak. Kurulacak partimizde parti içi demokrasi işleyecektir. Kendimize Sosyal Demokrat diyorsak aile içi demokrasi şarttır. İşte aile içi demokrasinin işleyeceği buluşma noktası Yeni Demokrasi Hareketidir” diye konuştu.

TDH GENEL MERKEZİ KURUCU ÜYESİ MEHMET TÜM AYVALIK’TA
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 12:01:03
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 12:20:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?