22
Mayıs
2024
Çarşamba
AYVALIK - BALIKESİR

Trafik faciası: 3 ölü, 27 yaralı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden Çanakkale'ye geziye gelenleri taşıyan midibüs yağışlı hava sebebiyle şarampole yuvarlandı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 27 kişi de yaralandı. 

İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Balıkesir'in Ayvalık'tan ilçesinden Çanakkale'nin Gökçeada ilçesi ile şehitlikleri gezmek üzere yola çıkan Mehmet Meis idaresindeki 10 YF 118 plakalı minibüs, yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda Ayvacık girişinde şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Mehmet Meis (39) , Necmi Diker (52) ve Şenay Gül (50) olay yerinde hayatını kaybederken, 27 kişi de yaralandı, yaralıların bir kısmı Ayvacık ve Ezine İlçelerindeki hastanelerde tedavi altına alınırken, bir kısmı da durumlarının ağır olması sebebiyle Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazada yaralananların isimleri şu şekilde açıklandı:
"Erdem Erbaş, Emine Erbaş, Kamuran Sarılar, Yusuf Ziya Özturan , İbrahim Karakaş, Berrin Karakaş, Necmettin Çölgeçen, Nejat Diker, Özge Diker, Hümeyra Diker, Simge Diker, Şükrü Başbuğ, Ahmet Korkmaz, Nazife Korkmaz, Şahver Başbuğ, Nisa Yorgancı, Adnan Akın, Sevgi Akın, Necdet Nember, Hanife Nember, Nuray Aytekin, Adile Özturan, İhsan Yorgancı, Ayten Yorgancı, Afiye Çölgeçen, Mehtap Diker ve Rüveyda Diker." 

Kazanın ardından Midibüs, çekici vasıtasıyla bölgeden kaldırılarak, kapanan yol tekrar trafiğe açıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2007 Cumartesi 13:03:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa artur IP: 88.243.23.xxx Tarih : 21.10.2007 14:35:27

şükrü başbuğ ve şahver başbuğ geçmiş olsun