18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYVALIK - BALIKESİR

Türközen’in onur köşesi

TÜRKÖZEN’İN ONUR KÖŞESİ

Balıkesir’in Ayvalık ilçesi Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Belediye deki makam odasında manevi bir servet saklıyor.

Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’in Belediye Başkanlığındaki makam odasında rekor sayılabilecek kadar plaket, şükran belgesi, şilt ve ödül’üm olduğu Onur Köşesi pek çok belediye başkanını kıskandıracak kadar zengin bir görüntü çiziyor. Mütevazı kişiliği ile bilinen Başkan Türközen’i Onur Köşesinde fotoğraflamak için epey zorlandık. Kendisine verilen bu ödüllerle böbürlenmek gibi bir niyeti olmadığı her halinden belli olan alçak gönüllü Belediye Başkanı, 6 yıllık Belediye Başkanlığı süresince şimdiye kadar pek çok ödül almış.

Belediye Başkanlığı makamındaki onur köşesinde sadece en çok önemsediği plaket ve teşekkür belgelerini saklayan Türközen’in şimdiye kadar almış olduğu ödül sayısı 1000’in üzerinde. Ancak Onur Köşesinde yapmış olduğu hizmetlerin karşılığında kendisine verilen ödüllerin büyük bir bölümünü sığdıramayan Ayvalık Belediye Başkanı Makamında ki onur köşesine en çok önemsediği ödülleri sergileyebiliyor.

Onur Köşesi hakkında görüşlerini aldığımız Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, “Burada bulunan ve Belediye Başkanlığım süresince en çok üzerinde durduğum eğitim konusunda katkıda bulunduğumuz kurum ve kuruluşların bize layık gördüğü plaket ve şiltleri her gün gözümün önünde olabilmesi için bu dolabı bu hale getirdik. Eğitim konusu ülkemizin en hassas olan meselesidir. Biz Ayvalık’ta eğitimi, temelinden en çatısına kadar yeniden inşa edecek olan kurumlarda Aydın, Çağdaş ve Atatürkçü bireylerin yetişmesine katkıda bulunan herkesin her zaman yanında olup, destekleyicisiyiz. Ben, eğitime destekleri birilerinden ödül almak için değil, cehalete meşale yakabilmek için vermeye gayret ediyorum” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 04:31:05
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 17:55:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?