25
Mayıs
2024
Cumartesi
BİGADİÇ - BALIKESİR

Yatırım seferberliği

BİGADİÇ’TE HİZMET ATAĞI

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde, belediye yatırım seferberliği başlattı. Başlattıkları Meslek Yüksek Okulu inşaatının devam ettiğini belirten AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Göksel, yeni garajın yapımına da başlandığını bildirdi.

Bir yıl içinde 4 milyon lira borç ödediklerini belirten başkan Göksel, yatırım seferberliği başlatıldığını bildirdi. Belediyenin hiçbir kuruma borcu bulunmadığını belirten başkan Mustafa Göksel, “Başlattığımız Meslek Yüksek Okulu inşaatı hızla devam ediyor. 865 metrekarelik 2 katlı okul binasını en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Eski cezaevinin bulunduğu alana yeni oto garajı yapıyoruz. Bunun tamamlanmasıyla birlikte şu anda kullanılan garajı da kapalı pazar yeri yapacağız. Bir yıl içinde 4 milyon liralık borcu ödediğimiz gibi sokaklara 42 bin metre karede de parke taş döşedik. İlçemize yeni bir hastane kazandırmak için de çalışma başlattık. 4 Eylül mahallesine Anaokulu yapmak için arsa temin ettik. İlçenin Sarıgöl mevkiindeki 130 dekarlık alana spor kompleksi yapacağız. İçinde bin kişilik spor salonunun da bulunacağı kompleks için il özel idaresi ile mutabakat sağladık. Hisar köyde bulunan kullanımı belediyemize ait kaplıcaları modernize ederek birinci sınıf tatil köyü yapmak için proje hazırladık. Haziran ayında 2 damperli kamyon, 1 arasöz, 2 temizlik aracı, 1 traktör, 1 cenaze aracı ve 5 adet kamyonet alımı için hazırlıklarımızı yaptık. Bunun için 600 bin TL para ayrıldı. Araç parkımızı güçlendiriyoruz. Belediye olarak 150 çalışanımızla birlikte ilçemizi modern bir kent yapmak için canla başla çalışıyoruz. İlçemiz Akkaya suyu ile kaplıcalarımızla cazibe merkezi haline geldi” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 13:57:05
Güncelleme :20 Mayıs 2010 Perşembe 19:02:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hikmet İşgüder IP: 88.242.103.xxx Tarih : 12.06.2010 23:33:27

Hisarköy kaplıcaları müşterisi olarak Sayın belediye Başkanı Mustafa beye başarılar dilerim.Hikmet İşgüder ve eşi.Avşa adası