29
Mayıs
2024
Çarşamba
GÖMEÇ - BALIKESİR

Kaymakamdan güzel haberler

Balıkesir'in Gömeç ilçesine bağlı köylerin sorunlarının büyük oranda çözüldüğü bildirildi. İlçenin 3 köyünde başlatılan çevre düzenlemesinin tamamlandığını belirten Kaymakam Adil Karataş, köy yolunun da asfaltlandığını söyledi.

 

16 Aralık 2007

Gömeç ilçesine bağlı köylerin sorunlarının büyük oranda çözüldüğü bildirildi. Geçtiğimiz yıl ilçeye atanan Kaymakam Adil Karataş, Hacıhüseyinler, Kuyualan ve Hacıoğlu köylerinde başlatılan çevre düzenlemelerinin tamamlandığını söyledi.

İlçeye bağlı köylerin soranlarının çözümü için yoğun bir çalışma içine girdiklerini belirten Kaymakam Karataş, "İlçemize bağlı 9 köyümüz bulunmaktadır. Hacıhüseyinler, Kuyualan ve Hacıoğlu köylerinde özel idare katkısıyla başlattığımız çevre düzenlemeleri tamamlandı. Bu üç köyümüzde toplam 13 bin 650 metre kare beton parke döşedik. Köydes programından ise Kumgedik, Hacıhüseyinler ve Dursunlu köy yollarına toplam 11,5 kilometre asfalt döküldü. Hacıosman köyümüzde ise yağmur kanaletleri yenilendi. Köylerde yapılan hizmetler için 597 bin YTL harcandı. Bozuk olan Kobaşlar köy yolu da 2008 yılında asfaltlanacak. Köylerdeki yatırımlara köy muhtarları da büyük destek oluyor. Bunun için muhtarlarımıza ve köylülerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik sayesinde sorunları büyük oranda çözdük" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2008 Perşembe 12:39:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Remzi TEKİN IP: 78.162.98.xxx Tarih : 26.03.2008 17:30:12

sayın kaymakamım başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizi kutlar başarılarınızın devamını dilerim.İSTANBUL İMAM HATİP LİSESİNDEN SINIF ARKADAŞINIZ REMZİ TEKİN İMAM- ÇANKIRIDAN