23
Mayıs
2024
Perşembe
GÖMEÇ - BALIKESİR

Vali'den hayırsever vatandaşa teşekkür

Balıkesir’in Gömeç İlçesi’ne bağlı Hacıhüseyinler Köyü’nde, devlet-vatandaş işbirliğiyle yaptırılan ilköğretim okulu hizmete açıldı. Balıkesir Valisi Atıl Üzelgün, kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.

törende yaptığı konuşmada, dayanışma ve bağış kampanyasıyla yaptırılan okulun eğitim camiasına kazandırılmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederek, kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.

Gömeç Kaymakamı Kadir Demir de bir milyon liradan 20 milyar liraya kadar yaklaşık bin hayırsever vatandaşın yaptığı bağışlarla yapılan okulun yaklaşık 50 milyar liraya mal olduğunu kaydetti.

Okulun yapımında devlet-vatandaş işbirliğinin en güzel örneklerinden birinin sergilendiğini dile getiren Demir, ’’Bu okulun yapımında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu okul, azmin ve inancın zaferidir’’ dedi.

Köydeki vatandaşların ilgi gösterdiği açılış töreninde, okulun yapımına maddi ve manevi destek veren 49 kişiye şükran plaketi verildi. 460 metrekarelik alana sahip 12 derslikli okulda, 510 öğrencinin eğitim göreceği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2005 Pazar 16:43:21
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 11:52:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?