22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÖNEN - BALIKESİR

Deprem tatbikatına katılanlara belge

Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde geçtiğimiz hafta düzenlenen sivil savunma tatbikatındaki başarılı çalışmalarından dolayı, Gönen Deprem Arama Kurtarma (Göndak) ekibi ve diğer kurumlara düzenlenen törenle teşekkür belgeleri verildi. 

Gönen Kaymakamı Saim Eskioğlu, geçtiğimiz hafta sonu Gönen Kaymakamlığı ve Gönen Belediyesi'nin girişimleri ile gerçekleştirilen Gönen merkezli deprem senaryolu sivil savunma tatbikatında üstün hizmet örneği sergileyen birçok kurum ve kişiye teşekkür ve takdir belgeleri verdi. Gönen GÖNDAK lokalinde düzenlenen törende konuşan Kaymakam Eskioğlu, tatbikata katılan ekiplere teşekkür ederek "İlçemizde gerçekleştirdiğimiz bu kapsamlı sivil savunma tatbikatına katılan tüm ekiplerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu gerçekleştirdiğimiz tatbikatta gördüğümüz üzere Gönen'nin olası bir depreme ne kadar hazır olduğu gözler önüne serilmiş oldu. Bizim tek üzüldüğümüz nokta gerçekleştirmiş olduğumuz bu kapsamlı sivil savunma tatbikatının ulusal medya da yeterince yer almaması oldu. Bunun sebebi ise malum Gazeteci Hırant Dink'in hain bir suikasta kurban gitmesi sonucu yayınların bu yönde olması nedeni ile olduğunu düşünüyoruz.
Ayrıca düzenlenen bu sivil savunma tatbikatına bizzat katılan Sivil Savunma Genel Müdürü Atilla Özdemir tarafından bu tatbikatın Türkiye genelinde düzenlenmiş en kapsamlı ve örnek olarak gösterilecek bir tatbikat olduğu ve bundan dolayı bu tatbikatta görev alan herkese başarılarının devamını dilediğini aktarmamı iletti" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2007 Cuma 18:30:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?