16
Mayıs
2024
Perşembe
GÖNEN - BALIKESİR

Gönen'de Amatör Balık Avı Yarışması düzenlendi

Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde 'Yeşil Gönen Avcılık, Atıcılık ve Amatör Balıkçılık Derneği' tarafından Amatör Balık Avı Yarışması düzenlendi.

Gönen'de kısa bir süre önce kurulan dernek tarafından Gönen Barajı'nda düzenlenen yarışmaya 101 amatör balıkçı katıldı. Dernek yönetimi ve yarışma ekibi tarafından, yarışmacılar için olta atılacak noktalar hazırlanırken, misafirler için çadırlar kuruldu. Yarışmacılara yemek ikramı da yapılırken, günün anısına hazırlanan tişörtler dağıtıldı. Yarışmaya Gönen Kaymakamı Saim Eskioğlu, Yenice Kaymakamı Osman Altın, Dernek Başkanı Yakup Dağcı'nın yanısıra çok sayıda protokol mensubu ve vatandaşlar katıldı.

Yarışmada dereceye girenlere ana sponsor olan Vira Balıkçılık tarafından ödülleri verildi. Yarışmada DAM özel ödülünü kazanan Sedat Örsçüler'e ise bin 100 YTL değerinde özel kamış hediye edildi. Dernek yetkilileri bu yıl ilki düzenlenmesine rağmen katılımın oldukça yüksek olduğu yarışmayı her yıl tekrarlayarak geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını söylediler.
iha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2007 Cumartesi 16:05:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa özcan IP: 88.242.14.xxx Tarih : 26.09.2007 22:35:03

öncelikle güzel bir etkinlik ama gönen barajında dğilde daha çok balık olan bir yer yada balık tutma amaçlı yarışma için bir yer hazırlayıpta tutulabılecek balıklar salınsa daha iyi olmazmı çünki orda devamlı balık tutnlar tutabılırken ılk gıdenler napıcanı bilmeyebilir haksızlık olur bence şimdiden teşekkür ederim ayrıca gönemliyim:D