18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÖNEN - BALIKESİR

GÖNENLİLER BANDIRMA KARAYOLUNUN İYİLEŞTİRİLMESİNDE KARARLILAR

Gönen Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Partiler, Gönen-Bandırma Karayolunun iyileştirilmesi için ortak basın bildirisi yayınladılar.

Bildiride:

Gönen Halkı olarak bunca yıldır verilmiş nice sözlere rağmen çeşitli bahaneler ve oyalamalarla, bir türlü yapılmayan ve yüzlerce trafik kurbanı vermemize neden olan Gönen-Bandırma Karayolunun Kurbanlarımız çoğalmadan, prosedür , formalite... gerekçeleri ile oyalamadan Gönenenimizin önemli bir trurizm kenti olduğu unutulmadan, çağdaş standartlara uygun biçimde ve nitelikte genişletilerek yeniden ve gecikmeden, bir an önce yapılması, sorumlu ve yetkili makamlardan en acil ve ortak talebimizdir.

umut ve özlemle beklediğimiz kırk yıldan sonra, sesimizi duyan yetkili makamlar olmazsa ; talebimiz gerçekleşinceye kadar ;

izleme değerlendirme toplantılarımızı düzenli olarak sürdereciğimizi .

talebimizin yetkili makamlara ulaşmasını izleyen 1. ayın sonunda; bunca yıldır aratarak süren nice trafik kazalarında, eşlerini, çocuklarını, gün görmemiş bebeklerini, yakınlarını ve dostlarını kurban vermiş binlerce Gönen Halkı olarak yasal -demokratik tüm haklarımızı kullanacağımızı ve Gönen'in tarihine örnek olacak büyük bir protesto yürüyüşü ve mitingi düzenlemeye hazır olduğumuzu yetkili makamlara,  basına ve kamuoyuna saygı ile duyururuz.

Gönen Halkı

Gönen Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve Siyasi Parti temsilcileri.

Yayın Tarihi : 17 Haziran 2004 Perşembe 15:37:42
Güncelleme :25 Haziran 2004 Cuma 21:33:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?