17
Mayıs
2024
Cuma
GÖNEN - BALIKESİR

Okullar Denetim Altında

İstanbul gibi büyük kentlerde uyuşturucu tacirlerinin ilköğretim okullarına kadar girdiğini söyleyen İlçe Emniyet müdürü Yasir MANİSAR Gönen 'de tedirginlik yaratacak her hangi olumsuz bir durumun olmadığını aktardı.

Gönen 'deki tüm okullarda ekiplerin görev yaptığını da ifade eden MANİSAR :"Okul giriş -çıkışlarında ekiplerimiz görev yapıyor. bugüne kadar okul çevresinde uyuşturucu satıcılarına rastlanılmadı. Ekiplerimiz kontrolleri sürdürecek. Ancak vatandaşlar olumsuz bir durum gördüğünde bunu bize bildirsin" dedi. Yeterli derecede personelin bulunduğunu belirten MANİSAR Halkın özellikle kent dışından gelen kapkaçcılara karşı dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Yayın Tarihi : 9 Aralık 2004 Perşembe 14:18:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emrah bıyıklı IP: 195.175.37.xxx Tarih : 9.05.2005 21:18:18
Böyle bir önlem alınmasına sevindim.bunun için gönen emliyet müdürlüğüne teşekkür ederim.ama bir isteğim olacak okullara gelip uyuşturucunun zararlrı anlatılırsa çok sevinirim.böylece kimse böyle birşeyi kullanmak istemeyecehine eminim.ben hasanbey ilköğretim okulundan emrah bıyıklı sizinde söylemek istedikleriniz varsa e_mail adresime mesaj ata bilirsiniz.ayrıca böyle bir önlem aldığınız için teşekkür ediyorum.