18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÖNEN - BALIKESİR

Zanlılar adileyede

Gönen'de, geçtiğimiz pazar günü Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından yaşanan gerginlik sonrası gözaltına alınan 16 kişiden 6’sı, polis tarafından Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi. Halen gözaltında tutulan diğer 10 kişinin, öğleden sonra adliyeye gönderileceği bildirildi.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından, ilçe merkezindeki bir gazinoda karşılıklı tartışma sonucu başlayan olaylar, AK Parti Milletvekili Turhan Çömez ve jandarmanın takviye güçleri sayesinde önlenmişti.

Jandarma ve polis tarafından gözaltına alınan, aralarında gazino sahibi, çocukları ve garsonların da bulunduğu 6 kişi sabah saatlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi.

Aralarında Efes Gazinosu’nun sahibi Yüksel Dede’nin de bulunduğu 6 kişi, "Mütecaviz sarhoşluk, devlet otoritesine karşı gelmek, görevli memura mukavemet, darp, ızrar" suçlarından adliyeye gönderildi.

Öte yandan, halen Emniyet Müdürlüğü’nde tutulan 10 kişinin de öğleden sonra adliyeye getirileceği bildirildi. Cumhuriyet Savcılığı kamera kayıtlarının incelenmesi nedeniyle Emniyet Müdürlüğü’ne 2 gün ek gözetim süresi vermişti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2005 Çarşamba 12:16:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?