22
Mayıs
2024
Çarşamba
MERKEZ - BALIKESİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Karhal Otel

Otel Karhal Şehir merkezinde, Ayvalık 105 km, Altınoluk 95 km, İzmir Adnan Menderes Hava Alanı 185 km mesafede yer almaktadır. Otel'in 16 toplam oda, 28 toplam yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Karhal Otel'in oda detayları, direk telefon, minibar, internet bağlantısı, televizyon, split klima, küvetli banyo, wc, saç kurutma makinası olarak dizayn edilmiştir. Otel Karhal'ın genel özellikleri, split klima, merkezi ısıtma, tv köşesi, internet bağlantısı, iş merkezi, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, ücretsiz otopark. Karhal Otel'de yeme ve içme, oda kahvaltı, kahvaltı salonu, kafeterya. Karhal Otel'in tam donanımlı toplantı salonunda tepegöz, beyaz tahta, mikrofon, video player, televizyon, fax, klima, ışık sistemi mevcuttur.

İlgili Kişi :
Adres1 :Örücüler Cad. No: 4/A Balıkesir
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 266 243 55 00
Faks :
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.