5
Mayıs
2024
Pazar
BİLECİK
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Bilecik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü

Genel Bilgi

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nda belirlendiği şekli ile enstitüler üniversitelerin fakültelerinde ve ilgili bilim dallarında lisansüstü eğitim-öğretim, bilimsel araştırma ve uygulama faaliyetlerini yürüten yükseköğretim kurumudur.

Enstitümüz 29.05.2007 tarih ve 5662 sayılı Kanun'un ek 81/ç maddesi uyarınca kurulmuş, 2008-2009 Güz öğretim yılında hizmete başlamıştır. Sosyal Bilimler Enstitüsünün amacı; sosyal, bilim ve sanat dallarında Yüksek Lisans ve Doktora/Sanatta Yeterlik programları açarak, günümüzün hızla değişen dünyasına uyum sağlayacak üst düzeyde bilimsel çalışma yapmak, bilgi üretmek, ulusal gelişme ve kalkınmaya destek olmaktır. Ayrıca yüksek öğretimin ihtiyaç duyduğu öğretim elemanlarını, kamu kuruluşlarında, işletmelerde ve çeşitli bilimsel kuruluşlarda görevli 4 yıllık fakülte ve yüksekokul mezunlarını, yüksek lisans ve doktora seviyesinde yetiştirmektir. Enstitü Yönetimi; açıklık, paydaşlarla eşgüdüm ve tolerans ilkesine sadakat, yatay ve dikey anlamdaki iletişim kanallarının sonuna kadar açık tutulması, bilimsel etik ve evrensel değerlere saygı ve kurum bilincini yerleştirme prensiplerini benimsemiştir.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :İl Özel İdare Müdürlüğü Arkası
Adres2 :Bilecik
Posta Kodu :
Telefon :0.228.2120108
Faks :0.228.2120113
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.