24
Nisan
2024
Çarşamba
BİLECİK

İşte TSO'nun yeni başkanı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) seçimleri tamamlandı. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Fevzi Uzun getirilirken, Meclis Başkanı ise Ali Ercan oldu.

Bilecik TSO'nun bu yılki seçimleri çok çekişmeli geçti. Tarihinde ilk defa iki listeyle seçime giden oda kurullarında, yenilikçi kanat 9 meslek komitesinden 6'sını kazanarak ve 2'sinde de ortak liste belirleyerek, mecliste çoğunluğu ele geçirdi. Bu seçimlerle 21 kişilik oda meclisi belirlendi.

Bugün ise, meclis üyeleri sandık başına giderek yönetim kurulunu, yönetim kurulu başkanını ve meclis başkanını seçti. Meclis başkanlığında tek listeyle çıkılırken, Ali Ercan meclis başkanı oldu. Ancak yönetim kuruluna 2 liste çıktı. Fevzi Uzun'un başkanlığındaki liste 13'er oyla seçimi kazanırken, Hakkı Aynur'un başkanlığındaki liste ise 8'er oyda kalarak seçimi kaybetti.

Yeni yönetim kurulu, şu isimlerden oluştu: Fevzi Uzun, Mehmet Ergün, Göksel Balcı, Osman Keleş, Yüksel Gökçedağ, Ercan Düzgün ve Recep Çevik.

Disiplin kurulu; Turgut Özen, Zafer Keleş, Kemal Yaman, İsa Öztürk, Emre Büyükavcı ve Taner Dindar, meclis başkan vekilleri; Turan Ağdağ ve Ali Onay olurken, İlhan Karaçayır ise katip üye seçildi. Birlik genel kurul delegeliğine de, Osman Keleş ve Kadir Cenk Aslan seçildi.

Hakkı Aynur yaptığı konuşmada, yanlış anlaşılmalardan dolayı özür dilerken, meclisin gençleşmesinin güzel olduğunu, Bilecik için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi. Yenilikçilerin sözcüsü Osman Keleş ise, geçmiş yönetimin tecrübelerinden faydalanarak, Bilecik için güzel şeyler yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Bilecik TSO'nun yeni patronu Fevzi Uzun da, başta seçime katılan oda üyeleri ve seçilenler olmak üzere herkese teşekkür ederken, Bilecik için en güzelini yapmaya gayret edeceklerini ifade etti 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2013 Pazar 23:23:49
Güncelleme :22 Mayıs 2013 Çarşamba 11:13:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?