23
Nisan
2024
Salı
BİLECİK

Polislerden çikolatalı uyarı

Bilecik Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, sürücülere çikolata ikram etti ve emniyet kemeri konusunda uyarılarda bulundu.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün, 2013 yılını 'Trafikte emniyet kemeri ve radarla hız kontrolü yılı' ilan etmesinin ardından, Bilecik Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, sürücülere çikolata ikram etti ve emniyet kemeri konusunda uyarılarda bulundu.

Özellikle şehir merkezinde emniyet kemeri kullanımına dikkat çekmek isteyen ekipler, şehrin en işlek yerinde sürücüleri durdu ve 2013 yılını 'Trafikte emniyet kemeri ve radarla hız kontrolü yılı' ilan edildiğini söyledi. Sürücüleri, emniyet kemerinin önemi konusunda örnekler vererek uyaran trafikçiler radarla hız kontrolü konusunda ise, radar ikaz levhalarının kaldırıldığını hatırlattı. Polisler, sürücülerin can ve mal güvenliği için kurallara uymaları gerektiğini de kaydetti.

Uygulama sırasında emniyet kemeri takan sürücüler durumdan memnun olduklarını dile getirirken, emniyet kemeri takmayanlar ise, şehir içinde çok sık dur-kalk yaptıklarını belirterek, bu yüzden kemer takamadıklarını söylediler.

Bu sırada uygulamaya takılan polis ekiplerinin de emniyet kemeri taktığı görüldü 

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2013 Çarşamba 18:39:36
Güncelleme :12 Mayıs 2013 Pazar 23:23:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?