20
Mayıs
2024
Pazertesi
İNHİSAR - BİLECİK

AKP, teşkilatları ödüllendirdi

AKP, bir taraftan yerel seçimlerde başarısız olan teşkilatları feshederken, diğer taraftan başarılı teşkilatları ödüllendirme yoluna gitti.

AKP Teşkilat Başkanlığı, yerel seçimlerde il genel meclis üyeliği seçimlerinde en çok oy alan Düzce, Kayseri, Gaziantep, Karabük, Kütahya, Konya, Erzurum, Bolu, Kilis ve Çankırı il teşkilatları ile Van Edremit, Konya Taşkent, Rize Güneysu, Konya Cihanbeyli, Düzce Yığılca, Balıkesir Susurluk, Ordu Korgan, Van Muradiye, Kayseri Melikgazi ve Isparta Şarbademli ilçe teşkilatlarını plaketle ödüllendirdi.

Parti, 3 Kasım seçimlerine göre il genel meclis üyeliğinde oyunu en çok arttıran Hakkari, Iğdır, Edirne, Tunceli, Muğla, Kars, Ardahan, Ağrı, Kırklareli ve Aydın illeri ile Van Başkale, Muş Varto, Kırklareli Pehlivanköy, Ardahan Damal, Iğdır Karakoyunlu, Hakkari Yüksekova, Mardin Derik, Edirne İpsala, Tunceli Nazimiye ve Hatay Samandağ İlçeleri’ndeki teşkilatlar da yönetim tarafından ödüle layık görüldü.

Belediye başkanlığı seçimlerinde en çok oy alan 10 il, 10 ilçe ve 10 beldeye de ödülleri dağıtıldı. Buna göre, Kayseri, Kahramanmaraş, Konya, Düzce, Şanlıurfa, Erzurum, Yozgat, Karabük, Kilis ve Çankırı illeri, Kastamonu Bozkurt, Hatay Altınözü, Afyon İhsaniye, Aksaray Ağaçören, Rize Kalkandere, Trabzon Hayrat, Bilecik, İnhisar, Kastamonu Azdavay ve Elazığ Palu, Niğde Çiftlik Azatlı, Niğde Bor Karanlıkdere, Malatya Merkez Yaygın, Kayseri Sarıoğlan Gaziler, Gaziantep Nizip Tatlıcak ve Salkım, Bilecik İnsihisar Tarpak, Balıkesir Merkez Pamukçu, Amasya Taşova Belevi ve Konya Hüyük Kıreli Beldeleri’ne plaketleri dağıtıldı.

Sinop il teşkilatı da ’Başarı Özel Ödülü’ne layık görüldü. 22 il genel meclis üyeliğinin 20’sini alan Sinop, 3 Kasım’da yüzde 35 olan oy oranını yüzde 51’e çıkarmıştı.

.
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2004 Cumartesi 12:39:54
Güncelleme :27 Ekim 2005 Perşembe 10:55:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?