28
Mayıs
2024
Salı
OSMANELİ - BİLECİK
Belediye Sayfaları

Renkli görüntülere sahne oldu

Bilecik'in Osmaneli İlçesi'ne bağlı Oğulpaşa Köyü'nde geleneksel olarak düzenlenen Oğulpaşa Yayla Şenlikleri'nin bu yıl 7.'si gerçekleştirildi. 

Şenliklere Bilecik Valisi Musa Çolak, milletvekilleri Fahrettin Poyraz ve Yaşar Tüzün, Osmaneli Kaymakamı İsmail Soylu Osmaneli Belediye Başkanı Selahattin Çetintaş ile çok sayıda vatandaş katıldı. Osmaneli Belediye Başkanı Selahattin Çetintaş, yaptığı konuşmada, "Ata sporumuz olan güreşi elimizden geldiği kadar ilçemizde geliştirmeye çalışıyoruz. Yetiştirilen gençler bizim geleceğimizi temsil edecek. Osmaneli Belediyesi olarak belediye spor kulübünü kurduk. Yetiştireceğimiz genç sporcularımızdan önce Bilecik, ondan sonra Türkiye gurur duyacak" dedi. 

Konuşmaların ardından yapılan güreş müsabakalarına Türkiye'nin çeşitli yerlerinden minikler ve baş olmak üzere toplam 344 güreşçi katıldı. Gün boyunca süren güreşler kıran kırana geçerken, şenliklere gelenlere tavuklu pilav ve ayran ikram edildi. 

Yapılan müsabakalar sonunda Oğulpaşa Güreşleri'nin yeni baş pehlivanı Ali Rıza Kaya olurken, Ali Özen ikinci, Metin Kılıç da üçüncü oldu.
.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2006 Pazar 15:05:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
onur demir IP: 81.213.208.xxx Tarih : 14.11.2006 20:03:58
merhaba ben osmaneli doğumluyum 13 yaşındayım istanbul da oturuyorum osmaneli'de cinayet falan işlenmiş galba istanbul dan farkı yok artık