24
Mayıs
2024
Cuma
OSMANELİ - BİLECİK
Belediye Sayfaları

Seri katile müthiş takip

SEVGİLİSİ İÇİN 3 KİŞİYİ ÖLDÜREN SERİ KATİLE MÜTHİŞ TAKİP

Bilecik'te sevgilisi için 3 kişiyi öldürdüğü öne sürülen TIR şoförü, 7 aylık takibin ardından şoför kılığına giren polis tarafından yakalandı.

Bilecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Osmaneli ilçesinde 3 ayrı cinayeti mercek altına aldı. Elektronik malzeme satıcılığı yapan Arif Sivri'nin bıçaklanarak, otobüs işletmecisi Ragıp Işık ve pazarcı Necdet Badem'in ise tabancayla öldürülmesi arasında bağ kurmaya çalışan dedektifler, 2 olayda kullanılan silahın aynı olduğunu belirledi.

Osmaneli ilçesindeki bütün sabıkalıları araştırıp görgü tanığı bulmaya çalışan polis, herhangi bir sonuç elde edemedi. 7 aylık araştırmanın ardından, Ragıp Işık'ın evinde oturan kiracı kadının sorunlu bir şekilde evden taşındığı ortaya çıktı. Bu kadın üzerinde araştırmasını derinleştiren polis ekipleri, Sevgi Y.'nin sevgilisi olan TIR şoförü Ethem S.'nin kimliğine ulaştı.

Herhangi suç kaydı bulunmayan Ethem S.'nin 2 kişiyi sevgilisi ile ilişkisi olduğu şüphesi üzerine, 1 kişiyi de sevgilisi hakkında dedikodu yaptığı gerekçesiyle öldürdüğü ortaya çıktı.

TIR şoförlüğü yapan Ethem S.'nin Bilecik'e geleceği ihbarı üzerine, polis ekipleri TIR şoförü kılığına girip kent girişinde tedbir aldı. Silahı ele geçirilen ve balistik incelemeyle olayı gerçekleştirdiği kesinleşen katil zanlısı, polislere, "Her şeyi anlatacağım" diyerek detayları anlattı.

Yer gösterme sonrası polis yeleği giydirilerek, "birden fazla kişiyi öldürmek" suçundan adliyeye sevk edilen Ethem S. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sevgilisi Sevgi Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SEVGİLİSİ İÇİN 3 KİŞİYİ ÖLDÜREN SERİ KATİLE MÜTHİŞ TAKİP
SEVGİLİSİ İÇİN 3 KİŞİYİ ÖLDÜREN SERİ KATİLE MÜTHİŞ TAKİP
SEVGİLİSİ İÇİN 3 KİŞİYİ ÖLDÜREN SERİ KATİLE MÜTHİŞ TAKİP
SEVGİLİSİ İÇİN 3 KİŞİYİ ÖLDÜREN SERİ KATİLE MÜTHİŞ TAKİP
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 13:29:02
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 14:48:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
saban yazgeldi IP: 78.187.201.xxx Tarih : 1.06.2010 21:14:37

Seri katil olmak iiçin ruh hastası ve şizofren olmak gerekir. ALLAH herkeze akıl fikir versin.İnsan sever kıskanır fakat aşırı olmamalı..Benimde sevdiğim var,evet bazen bende çıldırıyorum.Yinede sabırlı olmak lazım.Ölenlerin ailelerine bassağlığı diliyorum.Katile ise ALLAH kurtarsın diyorum.Yazık hemde çok yazık.........