20
Mayıs
2024
Pazertesi
PAZARYERİ - BİLECİK

Bülent Arınç Pazaryeri'nde

ARINÇ PAZARYERİ'NDE

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde temaslarda bulundu.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Pazaryeri ilçesindeki seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı. Arınç, ilçe girişinde AK Parti Bilecik milletvekili Fahrettin Poyraz, milletvekili adayı Halil Eldemir, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu ve çok sayıda partili tarafından karşılandı. Esnafı selamlayarak seçim koordinasyon merkezine gelen Arınç, halka seslenerek, "Vadedilen sözlerin gerçekleşeceğine inanın" dedi.

30 kilometrelik İnegöl-Pazaryeri yolu için açılan pankartı gören Bakan Arınç, "Dağları delmiş, Ferhat gibi Şirinlere ulaşmaya çalışmış, millettin dediğini yapmış iktidar bunu mu yapmayacak? Eskiden trenle tıngır tıngır gidilirdi. Şimdi yüksek hızlı trenler yapıyoruz. Ankara-Eskişehir'i başlattık. Ankara-Konya başlayacak. Ankara'dan Konya'ya gidenler bilir. Konya-Ankara git gel 6 saatti. Şimdi Ankara-Konya 2.5 saat oldu. 1 saat 15 dakikada gidiyorsunuz. 1 saat 15 dakikada geliyorsunuz. 2002'de, 'Bunlara bir defa oy verelim' dediniz. Her seçimde bizlere oy veriyorsunuz. Bu millet deli mi? Bu millet herkesten akıllı" diye konuştu.

Konuşmasının ardından Pazaryeri Belediye Başkanı Muzafer Yalçın'ı makamında ziyaret eden Arınç, buradan Söğüt ve Bozüyük'deki mitinge katılmak üzere ayrıldı.

ARINÇ PAZARYERİ'NDE
ARINÇ PAZARYERİ'NDE
ARINÇ PAZARYERİ'NDE
ARINÇ PAZARYERİ'NDE
ARINÇ PAZARYERİ'NDE
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2011 Cumartesi 15:20:00
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 17:35:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?