7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

"Küfür etmeyin, ettirmeyin!"

Son oynadığı Denizlispor maçında edilen küfür sebebiyle 80 bin YTL ceza alan Bursaspor'da taraftarlar küfürsüz bir karşılaşma geçirmek için harekete geçti.

Denizlispor karşılaşmasında 2-0 yenik düştüğü karşılaşmada 3-2 üstünlüğü yakalamasına rağmen karşılaşmadan 4-3 mağlup ayrılan Bursaspor'da bazı taraftarlar olumsuz tepki göstermişti.

Bunun üzerine PFDK kulübe 80 bin YTL ceza verdi. Bu cezanın ardından harekete geçen Bursaspor'lu taraftar grubu Teksas Fan Kulübü 'Küfür etmeyelim, ettirmeyelim' çağrısında bulundu. Grubun resmi internet sitesi www.teksas.net tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Son haftalarda alınan başarısız sonuçlar camiamızı son derece üzmüştür. Olumlu olumsuz tepkiler olmuştur. Malesef son Denizlispor maçında yaşanan küfürlü tezahüratlar sebebiyle Bursasporumuz 80 bin YTL ceza almıştır. Bu zor zamanlarda camiamız kenetlenmeli, tepkiler daha çağdaş bir şekilde yapmalı ve bu zor zamanda takımımıza sahip çıkmalıyız. Küfür etmeyelim, ettirmeyelim. Antalya maçında takımımızı 90 dakika destekleyip 3 puanla yeni bir sayfa açalım" denildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2008 Cumartesi 17:40:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?