8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

1. Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası

16 amatör spor kulübünün katıldığı “1. Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası”nı organize eden Yıldırım Belediye Spor Kulübü, Fidyekızık Futbol Sahası’nda düzenlenen törenle turnuvayı başlattı. 

Turnuvanın başlangıç vuruşunu ise Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin yaptı. Törende açılış konuşmasını yapan Doğaçınar Spor Kulübü Ali Kaymaz, Özgen Keskin’e amatör spor kulüplerine verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederek, plaket takdim etti. Keskin, verdikleri plaketten ötürü amatör spor kulüplerine teşekkür ederek, “Her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz. Spor kulübümüz Bursa’da ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Avrupa ve Dünya şampiyonluklarından sonra, olimpiyatlara da bir sporcumuzu gönderiyoruz. Boksta Bahram Muzaffer bizi Pekin’de temsil edecek ve inşallah müjdeli sonuçlarla ülkemize dönecek” diye konuştu. 

Turnuvanın başlangıç töreninde, Bursaspor 2. Başkanı Osman Çelik’in yanı sıra çok sayıda ilçe yöneticisi ve Yıldırım Belediyesi meclis üyeleri ve başkan yardımları hazır bulundu. 18 Ağustos’a kadar devam edecek olan turnuvaya, 16 amatör takımdan toplam 288 kişi katılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2008 Cuma 18:48:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?