7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

10 yıllık Polis alkollü şoför kurbanı

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'nde görevli polis memuru, mesai saati bitiminin ardından Alanyurt'taki evine gitmek için otobüs beklediği sırada, sürücüsünün 259 promil alkollü olduğu bildirilen kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

 

 

İnegöl Emniyeti'ni yasa boğan kazada hayatını kaybeden 10 yıllık polis memuru Nuri Gül için bugün Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlenecek.


Edinilen bilgilere göre saat 19.15 sıralarında meydana gelen kazada, Önleyici Hizmet Büro Amirliği'nde görev yapan 10 yıllık polis memuru Nuri Gül (37), mesai saatinin bitiminin ardından Alanyurt'taki evine gitmek için Ertuğrulgazi Caddesi, Müşerref-Muzaffer Samda İlköğretim Okulu'nun karşısındaki kavşakta otobüs beklemeye başladı. Bu sırada Mobilyacılar Sanayi Bölgesi'nden, Emniyet Müdürlüğü istikametine gelmekte olan Abdi Kahraman yönetimindeki 16 Y 3892 plakalı kamyonetin çarpması sonucu yaklaşık 22 metre sürüklenen polis memuru Nuri Gül, ağır yaralandı.


Kazanın ardından 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan 3 çocuk babası Nuri Gül, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İnegöl'de 3 yıldır görev yaptığı bildirilen Gül'ün ölüm haberini alan meslektaşları ve yakınları gözyaşlarına boğulurken, 259 promil alkollü olduğu tespit edilen 16 Y 3892 plakalı kamyonetin sürücüsü Abdi Kahraman gözaltına alındı.


Talihsiz kazada hayatını kaybeden polis memuru Nuri Gül için bugün Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenleneceği, törenin ardından polis memuru Nuri Gül'ün memleketi olan Çorum'a gönderileceği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2008 Perşembe 01:30:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERENCAN IP: 78.175.84.xxx Tarih : 22.02.2008 13:08:54

o şoföre 5 yıldan veya 30 yıldan aşşağa verirlerse adalet yerini bulur bu olayda 2 suç var 1 alkollü araç kullan ma ve bir kişinin ölümüne sebeb olma