7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

10 YTL için ablasını bıçakla yaraladı

Bursa'da, ilköğretim okulu 7'nci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki S.Ç., babasının kendisine verdiği 10 YTL'yi almasına sinirlendiği ablası 17 yaşındaki Seçil Ç.'yi bacağından bıçakladı. Acılar içersinde kendini sokağa atan Seçil, ambulans beklerken, korkarak kendini eve kilitleyen S.Ç. ise polis tarafından ikna edilerek dışarı çıkartıldı.


Olay, bugün saat 11.00 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Bahar Mahallesi Kanarya Sokak'ta meydana geldi. Annesi ve babası evde bulunmayan Barboros İlköğretim Okulu öğrencisi S.Ç., babasının kindisine verdiği 10 YTL'yi, “Bana çok lazım” diyerek alan, okula gitmeyen ablası Seçil Ç. ile tartıştı. Sinirlenen S.Ç., duvarda asılı olan ‘kama’ tabir edilen bıçağı, ablasının sol bacağına sapladı. Acılar içersinde kıvranan Seçil Ç., kendini sokağa atıp yardım isterken, korkan kardeşi ise kendini eve kilitledi. Polis tarafından ikna edilen S.Ç., dışarı çıktıktan sonra Çocuk Şubesi'ne götürüldü.

Olay sonrası komşularının haber verdiği ambulans, 20 dakika sonra geldi. Bu sırada kızının bıçaklandığını öğrenen Mehmet Ali Ç., koşarak yakınında bulunan eve geldi. Mehmet Ali Ç., çağrılan ambulansın gelmesini kızının yüzünü suyla yıkayarak bekledi. Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Seçil Ç., tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 14:39:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?