7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

100. Yıl Mahallesi'ne sağlık ocağı

Yenişehir Belediyesi tarafından 100. Yıl Mahallesi'ne yaptırılan sağlık ocağı düzenlenen törenle hizmete girdi.

100. Yıl Sağlık Ocağı, AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik ve çok sayıda davetlinin katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

Bursa İl Sağlık Müdürü İsmail Hakkı Çelik, yerel yönetimlerin hızına yetişemediklerini belirterek, Bursa'nın her yerinde yerel yönetimlerin yaptığı ve kendilerine devrettiği sağlık ocaklarını açmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil de konuşmasında, göreve ilk geldiklerinde 100. Yıl Mahallesi'ne bir sağlık ocağı ve muhtarlık binası yapmak istediklerini belirterek, "Yaptığımız binayı daha sonra sağlık ocağına çevirdik. Belediye olarak eğitim ve sağlık konusunda son derece hassas davranıyoruz. Şimdi Yenişehir'de 4 sağlık ocağı oldu" diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik de AK Parti olarak yerel ile genel iktidarın birleştiğinde nelerin yapılacağını gösterdiklerini ifade ederek, "Değişim ve dönüşümü eğitim ve sağlıkta görüyoruz. Biz hizmetleri vatandaşımızın ayağına götürmeyi önemsiyor ve öyle yapıyoruz. Bu sağlık ocağının yapımında emeği geçen herkesi kutluyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından sağlık ocağının açılış kurdelasını AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, Yenişehir Kaymakamı Azmi Çelik, Bursa İl Sağlık Müdürü İsmail Hakkı Çelik ile Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil birlikte yaptı.
7 personelin görev alacağı 100. Yıl Mahallesi Sağlık Ocağı'nın birçok mahalleye hizmet vermesi bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 21:30:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?