7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

100 bin işsize iş imkanı sağlanacak

CHP'den Yıldırım Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Ergün Özçelik, bugüne kadar birçok öğrenciye burs imkanı sağladığını söyleyerek, 100 bin işsize iş imkanı sağlayacağını belirtti. 

Destan Düğün Salonu'nda gerçekleşen toplantıda konuşan Ergün Özçelik, "2001 yılında Bursa'da kurduğum Okul Aile Birlikleri Derneği'ni kurarak, bin 200 öğrenciye ücretsiz İngilizce eğitimi, bin 500 öğrenciye de burs imkanı sağladım. Atatürk'ün ikinci eserim dediği CHP'ye dönüp birikimlerimi kullanmak istiyorum. Bunun içinde Yıldırım Belediye Başkanlığı'na aday adayıyım. Yürek yangınımız olan işten çıkarmalara artık 'dur' demenin zamanı geldi. Bunlara kırmızı kart çıkartmamız gerekiyor. Yıldırım ilçesinde 100 bin işsize iş imkanı sağlayacağım. Hiç kimsenin umut hırsızlığını yapmayacağım. Yıldırım Belediye Başkanlığı'na talibim. Bu güne kadar toplum için yaptığım hizmetleri yetki alarak devam etmesini sağlamak için, CHP'nin yeniden eski gücüne kavuşacağına inanıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2008 Pazar 14:54:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sabahattin ertan IP: 88.244.180.xxx Tarih : 30.11.2008 16:28:13

Sayın CHP lielinizde sihirli değnekmi var sizin? Sizin partiniz öncelikle söz verdiği işten atılıp hak arayan bizlere verdiğiniz sözü tutup geleceğiz destek vereceğiz dediğinz eylemelere katılın.Ama ben artık şunu anlıyorum bu parti sürekli neden muhalefette