7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

100'e yakın aracın lastiği bıçakla kesildi

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde 5 ayrı semtte yüze yakın otomobilin lastiği sustalı bıçakla kesildi. Polis, olayla ilgili 1 kişiyi gözaltına aldı. 

Alınan bilgiye göre, dün gece Anadolu, Şükraniye, Sıracevizler, Yavuzselim ve Sinandede semtlerinde onlarca otomobilin lastikleri sustalı bıçakla kesildi. Sabah saat 06.30 sıralarında araçlarının başına gelen sürücüler gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Görgü tanıklarının verdiği ifadelerden sonra Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geniş çaplı araştırma başlattı. Bazı araçların tek, bazılarının 2, bazılarının ise 4 lastiğinin birden bıçakla kasten kesildiği tespit edildi. 

40 tane aracın lastiğinin kesildiği bölgede Yıldırım Polis Merkezi'ne ise 5 tane mağdur sürücü müracaat ederek şikayetçi oldu. Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda ve dün geceki bir darp olayının failleriyle bağlantılı kişilerin kimliğini tespit eden polis bir kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtilirken, araç sürücüleri olaya tepki göstererek, "Bu kişide Allah korkusu yok. Serserilikten başka bir şey değil" dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 13:19:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?