8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

11 dernek başkanından CHP'ye ziyaret

Bursa'da faaliyet gösteren 11 derneğin başkanı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Başkanı Gürhan Akdoğan'ı makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Güçlerini birleştirerek federasyon çatısı altında buluşan 11 Anadolu derneği'nin başkanı, CHP Bursa İl Başkanı Gürhan Akdoğan'ı makamında ziyaret etti. CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel'in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Anadolu İlleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Murat Arat, bilgi paylaşımı, ortak mücadele ve ortak değerleri ayakta tutabilme adına güçlerini birleştirdiklerini söyledi. Doğudan gelen vatandaşların ilk uğradıkları yerlerin dernekler olduğunu hatırlatan Arat, "Onların sıkıntılarını paylaşıyoruz. Daha iyi organize olmak, daha sağlıklı hareket etmek için 11 dernek federasyon altında birleştik. Ülkenin bütünlüğüne katkıda bulunmak için hareket edeceğiz. Özellikle Bursa'de kentleşme sorunu var. Bursa'da şehir mahalleleri oluşturulmuş. Yavuzselim Mahallesi'ne gidiyorsunuz bir kısmı Muşlulara, bir kısmı Erzurumlulara ait. Biz de vatandaşlarımızın şehre entegre olmasını sağlayacağız" dedi.
CHP İl Başkanı Akdoğan ise sadece Bursa'da 2 bin 500 civarında dernek bulunduğunu, bunun da gücü yok ettiğini ifade etti. Birlikten kuvvet doğacağını anlatan Akdoğan, Anadolu derneklerinin gücünü birleştirmesinin doğru bir adım olduğunu dile getirdi.
(OMR)

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 14:12:55
Güncelleme :25 Ekim 2008 Cumartesi 14:16:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?