7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

12 yaşındaki kız cinnet geçirdi

Bursa'da anne ve babası ayrı yaşayan 12 yaşındaki kız çocuğu, 3 yaşındaki kardeşini uyurken karnından bıçaklayıp, intihara teşebbüs etti.


Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi Baruthane Mahallesi Karpuzcu Sokak'ta meydana gelen olayda, 13 yıllık evli olan annesi A.A. ile babası R.A.'nın şiddetli geçimsizlik sebebiyle 3 aydır ayrı yaşamalarına üzülen 12 yaşındaki B.A. cinnet geçirdi. B.A., uyuyan 3 yaşındaki kardeşi F.A.'yı karnından bıçakladıktan sonra bıçağı kendi karnına sapladı.

Eve geldiğinde iki kızının da kanlar içinde yerde yattığını gören boya ustası baba R.A., çocuklarını hemen Yüksek İhtisas Hastanesi'ne götürdü. Durumu ağır olan minik F.A. 112 ambulansıyla Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilirken, cinnet geçiren 12 yaşındaki abla ise Yüksek İhtisas Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.


Polis olay yerinde inceleme yaparken, olayın şokunu üzerinden atamadığı gözlenen baba R.A., "Yaklaşık 45 dakikalığına dışarı çıktım. Eve geldiğimde ikisi de kanlar içindeydi. Büyük kızım yerde yuvarlanıyordu. 'Kızım sen ne yaptın?' diye sorduğumda 'Kardeşimi de, kendimi de bıçakladım' dedi. Kardeşinin üzerinde kırmızı bir kazak vardı. Bu yüzden kanaması gözükmüyordu. Yüzü morarmaya başlayınca durumunun ciddi olduğunu anladım.

İkisini de kucakladığım gibi hastaneye kaldırdım" dedi.
Çocuklarına kendisinin baktığını ifade eden R.A., "Eşimle 3 aydır ayrı yaşıyorduk. Bunu bu yüzden yapmış olabilir. Büyük kızım bir hafta önce annesinin yanındaydı. Herhangi bir problemi yoktu" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 21:00:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?