8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

2 kişi sokak ortasında vuruldu

Bursa'da, cep telefonu satan iş yerinde çıkan silahlı kavgada, 2 kişi sokak ortasında tabancayla vuruldu. 

Edinilen bilgiye göre, Yıldırım ilçesine bağlı Yavuzselim Mahallesi Özdilek Caddesi üzerindeki Fuat Akyol'a ait cep telefonu dükkanına beyaz bir otomobille gelen C.K. (29) ve E.S. (26) isimli şahıslar, iş yerinde bulunan Sevda E. (19) ile tartışmaya başladı. 

C.K. isimli şahıs Sevda E.'yi saçından tutup dışarı çıkarmak isteyince ortalık karıştı. İş yeri sahibi Fuat Akyol olaya müdahale etmek isteyince C.K. dışarıda bekleyen E.S.'den aldığı tabancayla Fuat Akyol'u bacağından yaraladı. Dükkanda çalışan ve zanlıları kovalayan Erkan Yalçıner de açılan ateş sonucu kolundan yaralandı. 

Öte yandan, zanlıların kaçarken rastgele ateşledikleri tabancadan çıkan kurşunlardan biri de Hakkı Şenel'e (58) ait evin penceresinden girip o sırada içeride 7 kişinin bulunduğu odanın duvarındaki resme isabet etti. 

Olaydan sonra silahlı 2 zanlı geldikleri otomobille kaçtı. Yaralılardan Erkan Yalçıner olay yerindeki bir otomobille Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, iş yeri sahibi Fuat Akyol ise 112 ambulansıyla Yüksek İhtisas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, silahlı çatışmanın yaşandığı 3 sokağa güvenlik şeridi çekip inceleme yaptı. Polisin şerit çektiği olay yerinde çocukların oyun oynaması dikkat çekti. Evine kurşun isabet eden Hakkı Şenel tepki gösterirken, polis olayla alakalı soruşturmayı sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2008 Cumartesi 17:35:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?