7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

2 yılda 900 polise ödül

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün başarılı personelin motivasyonunu artırmak amacıyla başlattığı etkinlikte, 2 yılda 900 polis ödüllendirildi. 

Mart ayında gösterdikleri başarılarından dolayı 60 polise İl Emniyet Müdürü Tahsin Demir tarafından teşekkür belgesi verildi. Acemler Polisevi'nde düzenlenen törende konuşan İl Emniyet Müdürü Tahsin Demir, birim amirleri tarafından yapılan yıllık değerlendirmeler sonucunda, hem görevlerinde hem de silahlı atış eğitimlerinde üstün başarı gösterdikleri tespit edilen 60 personeli ödüllendirmeye karar verdiklerini söyledi. 

Başarılı personeli 2008 yılında da her ay çeşitli hediyelerle ödüllendireceklerini ifade eden Demir, bunu geleneksel hale getirdiklerini 2 senedir devam eden uygulama ile personelin yüzde 20'lik kısmını ödüllendirdiklerini söyledi. Her ay ortalama 50 polis memuruna gösterdikleri üstün başarıdan ötürü teşekkür belgesi ve küçük altın verdiklerini belirten Demir, 2 sene içerisinde 900 polis memuruna altın verildiğini, amir sınıfı memurlara da şilt takdim edildiğini söyledi. Tahsin Demir, altın verdiği polis memurları ile birlikte fotoğraf çektirdi.

.
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 10:54:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?