8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

3. Yıldırımlılar Şenliği başladı

Yıldırım Belediyesi ve Yıldırımlılar Derneği iş birliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen Yıldırımlılar Şenliği başladı. 

Yıldırım Belediye Başkan Vekili Fahreddin Yıldırım’ın açılış konuşması yaptığı şenliğe Bursalılar yoğun ilgi gösterdi. Yıldırım, Yıldırım Belediyesi’nin yönetim anlayışından bahsedip, “Şeffaf , katılımcı yönetim anlayışı çerçevesinde halkımızla birlikte Yıldırım için hummalı çalışmalar yürütüyoruz. Halk odaklı yönetim anlayışımızın meyvesini almaya başladık. Bu meydanda bulunan sizler bunun en güzel göstergesisiniz” dedi. 

Fahreddin Yıldırım, göreve geldikleri ilk gün tüm yöre derneklerini Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin başkanlığında tek çatı altında topladıklarını söyleyip, “Bizim yönetişim anlayışımız bu. Her şey meydanda, oluşan bu güzellik karşısında fazla söze gerek yok” ifadesini kullandı. 

26 Mayıs ile 1 Haziran arası devam edecek olan 3. Yıldırımlılar Kültür Şenliği'nde, Yıldırım ilçesinde bulunan yöre dernekleri stantlar kurup folklor gösterileri ve bir çok aktiviteye imza atacaklar. Saat 11.00 ila 23.30 arası gün boyu devam edecek olan şenlikte Bursalıların bir araya gelmesi düşünülüyor.

.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 12:37:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?