7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

3.kattan düşen çocuğunu yakaladı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir anne, 3. kattaki evin balkonundan sarkarken düşen çocuğunu son anda havada yakalamayı başarırken, kendisi ve oğlu hafif yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Hamidiye Mahallesi'nde ikamet eden 1 çocuk annesi Derya Ş.'nin (30) kömür almak için bodrum kata inerken evde bıraktığı oğlu Furkan (4), kapıyı kilitledi. 

Bodrumdan döndüğünde kapının kapalı olduğunu gören anne dışarı çıktı ancak bu esnada küçük Furkan balkona çıkıp 3. kattan aşağı sarkmaya başladı. Çocuğunun mermere tutunmuş halini görünce şok geçiren anne, son çare olarak oğlunu yönlendirmeye çalıştı. Kucağını açarak oğluna atlamasını söyleyen Derya Ş., 9 metreden kendisini boşluğa bırakan Furkan'ı havada yakalamayı başardı. Ancak anne ve oğlu hafif şekilde yere düştü. Muammer Ağım Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen anne ve oğlu, tedavilerinin ardından taburcu edildi. 

Dehşet anlarını İHA'ya anlatan Derya Ş., kömür almaya bodruma indiğini belirterek, "Eve geldiğimde Furkan kapıyı arkadan kilitlemiş. Açmasını söyledim ancak bunda başarılı olamadı. Sonra dışarı çıktım. Oğlumun balkona çıktığını gördüm. Balkonun korkuluklarından sarkıyordu. Düşmemesi için ne yapabilirim diye düşündüm. "Sen atla, ben seni tutacağım" dedim. Atlayınca kucağıma düştü. İkimiz beraber hafif şekilde yere düştük. Sonra hastaneye gittik. Çok şükür ikimize de bir şey olmadı. O anları ömrüm boyunca unutamam" diye konuştu. 

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 13:19:10
Güncelleme :26 Kasım 2008 Çarşamba 13:26:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dilara açar IP: 78.172.82.xxx Tarih : 27.11.2008 12:22:10

verilmiş sadakanız varmış çok büyük geçmiş olsun