7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

30 köy ve okula ecza dolabı

Bursa'da faaliyet gösteren Hayat Hastanesi 30. kuruluş yıldönümünde, 30 köy konağı ve 30 okulla ücretsiz ecza dolabı hediye etti. Köylerde gezici sağlık ekibi ile kulak-burun-boğaz ve göz muayenesi yapan hastanenin hizmetine vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. 

Özel Bursa Hayat Hastanesi 30. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlediği sağlık taramalarına yeni bir sosyal sorumluluk projesi daha ekledi. Bursa'nın en ücra köşelerindeki köy ve okullara, ilaç ve gerekli malzemelerle donatılmış ecza dolapları hediye edildi. 

Hayat Hastanesi Müdürü Betül Özkul, "İlk yardım; kazaya uğrayan birini iyileştirme yönünde atılan en önemli adımdır. Biz de bu düşünce ile yola çıkarak şehir merkezine ulaşımı zor olan köy ve okullara ecza dolabı dağıttık. İlk yardım bilincini geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz ecza dolabı dağıtımının özellikle köylerde ilk yardım için önemli bir fayda olduğunu düşünüyorum" dedi. 

Bunda sonra da bu tür yardım faaliyetlerini sürdüreceklerini dile getiren Özkul, sivil toplum kuruluşlarının köylere ve okullara sahip çıkmasını istedi.

.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 11:04:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?